دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر

دستور ویژه پزشکیان درمورد واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان

استاندار کرمان از دستور ویژه رییس جمهور برای بررسی دقیق علل و عوامل حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان دبیرستان فرزانگان کرمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 08
کد خبر: ۲۷۰۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی استانداری کرمان، در پی وقوع حادثه تلخ واژگونی اتوبوس حامل دانش‌آموزان دبیرستان فرزانگان کرمان، دختر رییس جمهور عصر امروز (شنبه) با همراهی استاندار کرمان به نمایندگی دکتر پزشکیان با حضور در منزل خانواده‌های داغدار، ضمن ابلاغ تسلیت ریاست جمهوری، با بازماندگان این حادثه ابراز همدردی کرد.

استاندار کرمان در حاشیه این دیدار‌ها با اشاره به دستور ویژه رییس جمهور برای رسیدگی به خانواده‌های داغدار و همچنین بررسی دقیق علل و عوامل وقوع این حادثه دلخراش، اظهار کرد: صبح امروز، ریاست جمهوری از بدو ورود به شهرستان سیرجان و همچنین در سخنرانی خود در مراسم افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای منطقه گل‌گهر، بر رسیدگی به خانواده‌های داغدار این حادثه تلخ و بررسی علل این اتفاق و رسیدگی به مصدومان حادثه تاکید داشته و در همین راستا نیز دختر دکتر پزشکیان مامور حضور در کرمان و دیدار با خانواده این عزیزان شدند.

وی افزود: در این دیدارها، ضمن شنیدن مشکلات و دغدغه‌های خانواده‌های داغدیده، تسلیت ریاست جمهوری به آنها ابلاغ شد. طالبی تاکید کرد: امیدواریم با توجه به نکات مطرح شده از سوی خانواده‌های این عزیزان از دست رفته و دیگر موضوعاتی که قابل پیگیری در استان است، بتوانیم به جمع‌بندی مناسبی از نحوه وقوع حادثه و علل و عوامل آن برسیم.

استاندار کرمان همچنین با تاکید بر دستور رییس جمهور برای برخورد با عوامل احتمالی این حادثه، تصریح کرد: در این مسیر با جدیت حرکت خواهیم کرد تا خواسته وی که جلوگیری از تکرار این حادثه در سراسر کشور است را اجرا کنیم.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، دختر رییس جمهور پس از دیدار با خانواده‌های داغدار حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان، با حضور در گلزار شهدای کرمان، به مقام شامخ شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای کرمان ادای احترام کرد. در نتیجه واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان دبیرستان فرزانگان کرمان در بازگشت از اردوی تفریحی از منطقه شهداد به شهر کرمان در جاده قدیم ماهان، دوراهی سیرچ طی شامگاه پنجشنبه ۱۸ بهمن ماه، ۶ نفر از جمله چهار دانش آموز جان باختند و ۳۵ نفر مصدوم شدند. رییس پلیس راه کرمان، بریدن ترمز را از دلایل این حادثه اعلام کرد و دادستان کرمان نیز دستور بازداشت راننده اتوبوس و تعقیب قضایی مدیر مدرسه را صادر کرده و پرونده قضایی تشکیل شده است. / ایرنا

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر